Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik evlerin tercih edilme sebepleri arasında ilk sırayı maliyet avantajı alır. Prefabrik Ev inşa ettirmek için gereken zorlu ve yorucu süreçler prefabrik evlerde söz konusu değildir. Beton atma ve kuruması gibi zaman alıcı işlemlere gerek olmadan prefabrik evin montajı tamamlanabilir.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız sixteen dns yoğunluğunda eight.

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

My Prefab HouseIf you've got a desire of a dwelling, at this stage my prefab property We've been with you for making your desire come legitimate. You could put in place your living Place at affordable prices thanks to these houses which might be each beneficial, attractive and earthquake resistant. Because of these structures, which happen to be suited to use in summer season and Wintertime, it is possible to spend a pleasant life. Moreover, given that the quantity is determined beforehand, you won't be confronted with surprise quantities through the construction of the house.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Taban alanı 102 m2 olan İkiz prefabrik ev modeli, present day bir tasarım ile şık ve konforlu bir yaşam alanı sunar. 3 yatak odası ve geniş bir oturma odası ile ev, geniş ailelerin ve arkadaş gruplarının keyifle prefabrik ev modelleri vakit geçirebileceği bir mekan haline gelir.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve prefabrik ev fiyatları düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Kullanıcıya hem yapım aşamasında hem kullanım süresince daha ekonomik ve verimli şartlar sağlıyor.

Prefabrik ev fiyatları two+one dışında tüm hazır ev fiyatları içerisinde dahil olan duş teknesi, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Bu durumların haricinde pakete dahil olan herşey ile birlikte   oldukça uygundur. Ufak bir pazar araştırması yapan herkes görecektir ki, opsiyonlar ne olursa olsun, hazır ev fiyatları diğer prefabrik ev modelleri yapılara göre ekonomik kalmaktadır.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin seven bölgesi ve 81 iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Kısa zamanda güvenli konut sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın alma aşamalarını sizin için derledik;

Uzun prefabrik ev yıllara dayanan Villa Yapı güvencesi ve deneyimiyle ihtiyaç ve beklentiler dikkate alınarak seçilen en kaliteli malzemelerin kullanıldığı prefabrik evler uygun maliyet avantajı müşterilere sunuluyor; onlar için güvenli prefabrik ev fiyatları ve konforlu yaşam alanları inşa ediliyor.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Isı ve ses yalıtımı prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden biridir. Kurulacak binaların iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli yalıtım malzemeleri kullanılmalıdır.

Report this wiki page